L'Ajuntament de l'Eliana demana aclariments a La Pobla per la construcció en el barranc de Bono L'Ajuntament de l'Eliana demana aclariments a La Pobla per la construcció en el barranc de Bono
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana demana aclariments a La Pobla per la construcció en el barranc de Bono

Sobre aquest tema també el CEL de La Pobla va realitzar una denúncia basada en la construcció que està permetent el consistori de Carmen Contelles sobre barrancs basant-se en el PGOU. La denuncia es por llegir açí.

El CEL denunciava que les construccions eren perilloses perquè, al cap i a la fi, els barrancs són camins naturals de l'aigua i l'ús constructiu podria ser un problema per al futur i per a la seguretat d'aquells habitatges.

Foto del barranc  publicada per l'Eliana
L'Ajuntament de l'Eliana denuncia que ha sol·licitat novament informació, l'Ajuntament parla de queixa, perquè es resolga aqueixa situació. Així mateix l'Ajuntament de l'Eliana s'ha dirigit a la Confederació Hidrogràfica del Xuquer sobre aquest barranc de Bono i sobre el de Mandor.

El CEl de la Pobla, ho dia així: El Centre d'Estudis Locals (CEL) de la Pobla de Vallbona ha detectat que el pla general d'ordenació urbana (PGOU) del municipi -aprovat l'any 2004- permet urbanitzar l'interior dels barrancs sense cap tipus d'impediment legal en al voltant de 5 milions de metres quadrats al barranc de Bono que naix a l'altura del Carraixet i arribe quasi a connectar amb el barranc de Mandor, a l'Eliana. 

La construcció intensiva que permet Carmen Contelles també va donar lloc a una queixa i protesta per part d'Esquerra Unida de la Pobla de Vallbona, la qual cosa va provocar al seu torn, un actuació histriónica i teatralitzada, de l'alcaldessa portant a Ple una reprovació contra el regidor denunciant.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal