Ampas de l'Eliana han arreplegat l'opinió en la consulta de la Plataforma per l'Ensenyament Públic Ampas de l'Eliana han arreplegat l'opinió en la consulta de la Plataforma per l'Ensenyament Públic
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ampas de l'Eliana han arreplegat l'opinió en la consulta de la Plataforma per l'Ensenyament Públic

Molta participació tant el 8 d'octubre en el CEIP l'Olivera com aquest diumenge 13 d'octubre en la Plaça del Pais Valencià, on han estat arreplegant vots i signatures.

taula arreplegant vots a la plaça

Una àmplia col·laboració ciutadana que es notava en la receptivitat davant la taula i en les contínues manifestacions dels votants del rebuig a les polítiques de retallades i la polèmica LOMQE del ministre Wert que tanta oposició ha alçat entre la Comunitat Educativa.

Les urnes precintades seran obertes i lliurades al procés de recompte de la Plataforma que farà públics les seues dades generals.

 

Les persones que s'acostaven a la taula per a aportar el seu vot i la seua signatura que donava fe de la seua participació en el procés, mostraven, el suport a la campanya.

En la taula de la Plaça del Pais Valencià i com a presidenta d'una de les AMPAs. Pura Peris- a la foto-i col·laborant en la campanya, representant el suport municipal han anat passant tot l'equip de govern i moltes persones lligades a associacións i grups del municipi. En el moment de la foto pot apreciar-se a Pura Peris en la taula i el regidor Jose Lorente parlant amb alguns dels participants i votants.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal