L'Ajuntament de l'Eliana trau a subhasta l'empresa que organitzarà els ensenyaments d'Adults i els alumnes exigeixen que siga la seua Associació L'Ajuntament de l'Eliana trau a subhasta l'empresa que organitzarà els ensenyaments d'Adults i els alumnes exigeixen que siga la seua Associació
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana trau a subhasta l'empresa que organitzarà els ensenyaments d'Adults i els alumnes exigeixen que siga la seua Associació

L'Associació Salamandra ha sigut creada pels alumnes que assisteixen a les classes de Formació d'Adults en el municipi de l'Eliana, la seua intenció va esser acudir al procés d'adjudicació que l'Ajuntament s'ha vist obligat a fer per a donar compliment a la llei.

Centre de FPA l'Eliana
Una altra empresa, aquesta d'una altra localitat valenciana, però no de Camp de Túria s'ha presentat també i ha rebaixat i proposat un preu inferior al de Salamandra. Davant açò l'Ajuntament es veu obligat a adjudicar-ho, però els alumnes auto-organitzats en Salamandra es planten.

Ahir dilluns assemblees realitzades per més de 300 persones en el gran espai de la Plaça d'Europa del Parc de l'Eliana varen debatre cercant sol.lucions a aquesta situació.

Els alumnes proposen auto regular-se i, a la vista que són classes per a adults, fer el necessari perquè els anteriors professors i ells mateixos dirigint-los seguisquen impartint les classes.

El conflicte s'ha deslligat per l'aplicació de la llei, a la qual es veu obligat l'Ajuntament. Però els alumnes pensen que pot haver-hi solucions diferents a eixes, encara que en principi s'han sorprès per la licitació a la baixa de l'empresa que se li ha adjudicat.

Sens dubte, la situació de crisi fa que les pròpies empreses competisquen seriosament entre elles.

L'Ajuntament té en la seua teulada el problema que deurà resoldre, amb la sensibilitat pròpia d'un Ajuntament com el de l'Eliana i tenint en compte tots els aspectes socials del problema.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal