L'Eliana celebrarà el 9 d'octubre amb el XXV "ciclopaseo Vila l'Eliana" L'Eliana celebrarà el 9 d'octubre amb el XXV "ciclopaseo Vila l'Eliana"
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebrarà el 9 d'octubre amb el XXV "ciclopaseo Vila l'Eliana"

La jornada començarà a les 12 hores des de la Plaça d'Europa del municipi. Ja és un clàssic que pretén aprofitar aquesta festa d'una forma participativa i festiva, es tracta del Ciclopaseo que tindrà lloc en aquest municipi. 


Com diu l'Ajuntament:  

"Una nova edició del Ciclopaseo Vila l’Eliana s'ha engegat, i aquesta és una edició molt especial ja que celebrem un quart de segle d'aquest esdeveniment esportiu en el qual les bicicletes són les protagonistes. Dins de les activitats amb motiu de la celebració del 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, els veïns i veïnes de’l Eliana podran participar en aquest recorregut pel municipi i participar en el sorteig i lliurament de premis posterior a la carrera. Per a aquesta XXV edició, vam esperar superar la xifra de 1.300 participants aconseguida l'any passat. Com en anys anteriors l'eixida serà a les 12:00 del matí des de la Plaça d'Europa, encara que la recollida de dorsals començarà a les 10. Tots els participants tindran un obsequi i podran participar en el lliurament de regals. Un any més es recomana l'ús de casc en majors i menuts."
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal