Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Conselleria de Sanitat ha cegat les portes del futur Hospital Comarcal

Han tingut que passar més de set anys per a que se'n adonem de fins on arriba la hipocresia i la mentida del Partit Popular als valencians. Dic açò perquè avui i airejat per tota la premsa de l'Estat ens havem assabentat que les portes de l'Hospital de Llíria han estat cegades.

Al març de 2005 el conseller de torn anunciava a bombo i platerets l'inici de les obres del nou Hospital Comarcal, un anunci de començament que pareix no troba un final i any rere any han anat ajornant aquestos "representants" del valencians, això si, amb les respectives promeses electorals per a poder-se assegurar un bon grapat de vots.

Com ha denunciat, a les Corts Valencianes, el grup parlamentari Compromís, tan sol cal acostar-se on s'ha construït el sempre futur Hospital per a poder comprovar-hi com l'abandó de les instal·lacions ha acabat rodejant-les per males herbes i arbustos, amb el mobiliari urbà deteriorant-se i materials de construcció escampats per tot arreu i eixa visió fer-nos recordar alguna pel·lícula sobre l'oest americà. Ara, per si de cas podíem tenir alguna esperança, les portes han estat tapiades amb l'intent, diuen, de que ningú faci malbé d'eixes instal·lacions. 25 milions d'euros(mes un sobrecost d'un 20%) gastats per a cobrir les necessitats sanitàries d'una població superior a 100.000 persones de las comarques de Camp de Túria, Els Serrans i El Racó d'Ademús.

La portaveu de Compromís, Monica Oltra, ha exigit la compareixença del conseller de Sanitat per a que done explicacions sobre aquesta situació d'abandó i si els plans que possiblement amaga el Consell son la de privatitzar aquestes infraestructures de la mateixa manera que s'ha fet amb altres contenidors sanitaris que els han servit per a que els diners de tots els valencians acabe a les mans d'una iniciativa privada que fa el negoci amb la nostra salut.

Des de la conselleria de Sanitat han reconegut la presencia de tanques tapiant les portes com a motiu de seguretat a l'espera de la seua posada en funcionament. El que no ha aclarit el Sr. Conseller és per a quan serà eixe esdeveniment.

Mentre les retallades del Sr. Rajoy van eixugant les butxaques dels ciutadans i des de les les seues files alguns presidents autonòmics li han eixit replicadors, ací, a la Comunitat, Regne o País Valencià, els nostres dirigents autonòmics callen davant qualsevol mesura governamental on no fa massa mesos pareixien un galliner protestant les mesures d'altres.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

2 comentaris :

  1. y qué queremos que se haga, si no hay dinero para terminarlo. La situación es como es. ¿Se deja todo abierto para que lo roben todo?. Pues me parece acertado que lo tapien. Hasta ver que posibilidades hay.

    Queremos sacarle punta a todo.

    ResponElimina
  2. Es curioso el comentario de Anonimo, por lo increible de su reflexión. ¿Quiere decir que la única solución posible ha sido tapiar las puertas? ¿Porque no se clausura el aeropuerto de castelló? ¿y la Ciudad de las Lenguas? ¿Para el premio de Formula 1, si hay dinero? ¿Porque no tapiamos Terra Mítica o la Ciudad de las Ciencias? Dinero no hay pero el Palau de les Arts tiene unos gestores que estan cobrando salarios millonarios... Bueno si ha todo lo que has llegado con tu reflexión es que hay quien quiere sacarle punta a todo, habra que preguntar a todos los funcionarios que estan engrosando las filas del paro o a los que necesitemos, tu entre ellos, el servicio de sanidad ¿porque nos estan recortando derechos? Derechos que nos hemos ganado cotizando a lo largo de muchos, muchisimos años y que hoy en un plis plas este Gobierno(el que se atreve a tapiar puertas de un hospital publicitado en varias contiendas electorales y que ha salido de nuestro dinero( tambien del tuyo).
    Si todos pensaramos y actuaramos de la misma manera que lo haces tu, posiblemente estariamos en el pleistoceno, por suerte no es asi y a pesar de comentarios como ese hay gente que lucha, protesta y camina par que el estado del bienestar no mengüe para nadie, incluidos los conformistas y asi evitar que el progreso no se detenga.

    Te deseo suerte en la vida, Anonimo.

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal