L'Associació VV de Colinas finalitza les festes amb una més que acceptable assistència L'Associació VV de Colinas finalitza les festes amb una més que acceptable assistència
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació VV de Colinas finalitza les festes amb una més que acceptable assistència

Un any més l'Associació de Veïns de Colinas ha celebrat amb èxit, malgrat les retallades econòmiques, les tradicional Festes d'Estiu. Una animosa junta directiva, recent estrenada, amb el seu president PepePalmero al davant ha aconseguit organitzar dues jornades culturals que han arrossegat fins a la plaça del Centre Comercial de Colinas a una més que acceptable quantitat de residents desitjosos de passar una bona estona.

Enguany tampoc s'ha pogut gaudir del famós arros amb fesols i naps que aconseguia reunir a prop d'un miler de persones de Sant Antoni i alguns altres municipis propers, però si la qüestió dels diners els ha fallat, no aixi la col·laboració de diverses associacions i col·lectius del poble que amb la seua ajuda desinteressada han contribuït a donar contingut a una més que acceptable programació cultural.

Amb una molt bona actuació per part del Grup de Cambra Camp de Túria es varen iniciar, divendres passat, les dues jornades de festeres. Una deliciosa actuació que ni tan sol algun mòbil inoportú va poder trencar ( per cert ¿perquè no s'obliga a deixar els mòbils a l'entrada de concerts o altres actes?. Mes tard, l'Asociación de Teatro de San Antonio de Benagéber va traure el somriure d'un públic desitjos de voler oblidar durant uns moments el sac de mesures imposades pel Gobern de Rajoy.

El concert interpretat pels membres de la Banda Sociedad Musical de San Antonio de Benagéber, la majoria d'ells molt joves, deixa pas a l'esperança de que a aquest municipi no trigarà massa anys en tenir una bona banda de música, a poc que des de les institucions municipals els ajuden.

Un simpàtic concurs de truita espanyola per conèixer les qualitats culinàries dels veïns a tancat aquestes festes de la Urbanització en que amb l'entrepà a la ma i a mos redó, a la fresca, han pogut xarrar entre ells i donar pas a les seues ocurrències. Enhorabona a la nova Junta Directiva de l'Associació de V V i a eixos pocs associats amb ganes de treballar que han fet possible que un any més,Colinas, tinga festa. Mai amb tan poc s'ha pogut fer tant.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

2 comentaris :

  1. ¡Enhorabuena a todos los componentes de la Asociación!. Como decís, poco más se puede hacer con tan poco. ¡Gracias por vuestro esfuerzo!

    ResponElimina
  2. Me uno a la felicitació, la crisi afecta a tots els fronts, però han sabut solucionar-la, precisament amb la col·laboració de més veïns

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal