El dissabte 9 de juny al Parc de l'Eliana 3a. Fira de Comerç organitza VIU L'ELIANA associaciò de comerciants El dissabte 9 de juny al Parc de l'Eliana 3a. Fira de Comerç organitza VIU L'ELIANA associaciò de comerciants
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dissabte 9 de juny al Parc de l'Eliana 3a. Fira de Comerç organitza VIU L'ELIANA associaciò de comerciants

L'Associació de comerciants de l'Eliana VIU L'Eliana organitza la 3a Fira de Comerç.

Són èpoques difícils i qualsevol activitat que promoga la vida del comerç és important, el comerç, sobretot el petit comerç i la restauració com és el cas de VIU L'ELIANA forma part de l'enorme teixit social que coneixem com a Pimes i que són les grans generadores d'ocupació, ocupació familiar i ocupació a tercers. Grans motors de l'economia i vertaders artífexs de la vida en els municipis. Visitem un municipi sense comerç i alguna cosa veurem en ell que ens semblarà mort.

VIU L´ELIANA, l'Associació del Comerç, Restauració i Servicis de L´Eliana, ha convocat la tercera edició de la seua Fira de Comerç que se celebrarà dissabte que ve 9 de juny en el Parc de L´Eliana.

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors que van tenir lloc en la Plaça de l'Ajuntament, la Fira traslladarà la seua seu al Parc de la Pinada amb la intenció d'oferir a participants i públic assistent un espai més ampli i confortable.

Javier Comes, president de VIU L´ELIANA, destaca que “La Fira és de tots i per a tots. Volem mostrar al nostre poble que el comerç local ofereix productes de qualitat, a preus competitius i amb una característica fonamental: que es realitza de persona a persona”.

La Fira està oberta a la participació de tots els comerços, restauradores, professionals i tècnics de L´Eliana, tant si formen part de l'Associació com si no. De fet, VIU L´ELIANA està aprofitant la Fira per a llançar una campanya de captació de nous associats que faciliten el plantejament d'objectius més ambiciosos en la defensa d'aquest col·lectiu de petits empresaris locals. Com diu Javier Comes: “En moments difícils, encara és més cert allò que la unió fa la força. Per açò, necessitem ser més, per a ser més forts i efectius”.

En la Fira participarán una bona part dels establiments del municipi representant a molt diversos sectors: moda, calçat, bijuteria, bellesa i cosmètica, decoració, mobles, llibreries, etc… En aquesta edició es va a promoure molt especialment la presència de la restauració local: bars, restaurants, gelateries, etc… disposaran d'una zona pròpia en la qual atendre al públic assistent.

Durant la jornada - que es perllongarà durant tot el dia i part de la nit - està prevista una amplísima oferta lúdica, amb activitats i actuacions que, sens dubte, atrauran l'atenció i l'interès de grans i xicotets, per la qual cosa s'espera que es repetisca el gran èxit de participació d'edicions anteriors.

VIU L´ELIANA va nàixer amb l'objectiu de representar els interessos del comerç local de L´Eliana, incloent, restauradors, tècnics, professionals i empresaris de servicis. Està composta per més d'un centenar d'associats.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal