Dijous 21 de juny i 28 ruta de la tapa per l'Eliana Dijous 21 de juny i 28 ruta de la tapa per l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dijous 21 de juny i 28 ruta de la tapa per l'Eliana

Va donar començament el dijous passat 14 de juny, en el qual ja es va poder gaudir d'un passeig "de tapes" per tot el municipi, una forma més i cert que molt interessant de donar a conèixer els comerços del municipi, dedicats a l'hostaleria. La iniciativa de l'associació de comerciants Viu l'Eliana.

Esta Associació del Comerç, Restauració i Serveis de L’Eliana ha organitzat esta vegada una nova iniciativa que perseguix afaborir al mateix temps a comerciants –en este cas restauradors- i clients de L’Eliana: La Ruta de la Tapa.


L’atractiva iniciativa, que tindrà lloc els dijous 14, 21 i 28 de juny i 5 de juliol a partir de les 19:00 hores i fins al tancament dels establiments que hi participen, té un doble besant: per una banda, oferix la possibilitat de fer-se una tapa i un got de vi o una cervesa pel preu de 2€ en els nou establiments que integren la Ruta per L’Eliana i, per altra banda, participar-hi, a més a més, en el sorteig de 9 sopars per a dues persones que l’Associació celebrarà el 12 de juliol a les 12:00 en la Gelateria La Caseta.

Pots visitar els establiments següents (punxa l'imatge):
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal