XIIena Setmana socioambiental de L'Eliana que culmina el diumenge 3 juny amb una jornada de portes obertes "Llars Verdes - Gestos senzills a casa" XIIena Setmana socioambiental de L'Eliana que culmina el diumenge 3 juny amb una jornada de portes obertes "Llars Verdes - Gestos senzills a casa"
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

XIIena Setmana socioambiental de L'Eliana que culmina el diumenge 3 juny amb una jornada de portes obertes "Llars Verdes - Gestos senzills a casa"

Amb la col·laboració de l'Agenda 21 i de diversos grups, associacions i entitats mediambientals, o relacionades amb activitats que influeixen en el medi ambient

Segons informa l'Ajuntament de l'Eliana:

"Des dilluns 28 maig i fins al diumenge 3 de juny, s'està celebrant a L’Eliana la XIIena. edició de les Jornades Socioambientals (PASA – Acció 1.1.4) que amb el títol de “Llars Verdes - Gestos senzills a casa: estalvi per a tu i per a tots” pretén promoure les bones pràctiques ambientals a la llar, especialment pel que fa a l’estalvi d’aigua i d’energia, la minimització i correcta separació dels residus i el consum responsable. Aquesta temàtica coincideix amb l’àmbit del Programa Llars verdes engegat enguany a l’Eliana amb la col·laboració del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana – CEACV.

El diumenge 3 de juny, les XII Jornades Sociambientals s’obrin a tota la ciutadania convertint-se en la “trobada de carrer”: des de les 10:00 i fins a les 14:00 hores al Passeig Secondo Baldín (Parc de la Pinada), tallers per a xiquets, punts d’informació, ecomòbil, “Casa natura”, música i animació de carrer per a tots.

El programa d’activitats previstes se desenrotllarà , primerament i durant la setmana, als Centres educatius públics del nostre municipi amb una proposta didàctica d’Educació ambiental que duu per títol “CASA NATURA a LES ESCOLES”.

L’activitat està dirigida bàsicament a alumnes de 3r. Cicle de Primària i consisteix en una visita, d’una hora de durada aproximada en xicotets grups, guiada per monitors especialistes a una “vivenda sostenible” reproduïda a xicoteta escala que es duu mitjançant un remolc fins el pati dels centres educatius. En aquesta “CASA SOSTENIBLE” es treballaran quatre àrees temàtiques: arquitectura bioclimàtica, energies alternatives, ecoeficiència i residus aplicades a la llar.

Ddilluns i dimarts, la “Casa sostenible” quedarà instal.lada al pati del C.P. Verge del Carme i seran alumnes d’aquest centre i del C.P. L’Olivera els qui tindràn l’ocasió de participar-hi a l’activitat. Dimecres 30 de maig “CASA NATURA” se traslladarà al C.P. El Garbí i el dijous acabarà el seu itinerari sostenible entre els alumnes del C.P. Montealegre."
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

2 comentaris :

  1. Ecologisme però ens fa falta mésdimecres, de maig 30, 2012

    Amb recursos escassos, amb reduccions per la crisi, amb la "prima" de risc, però l'aposta mediambiental real i efectiva que no falte. Encara que m'agradaria que fóra més àmplia, més profunda i amb major contingut. Per exemple, què hi ha de l'aigua i els seus nitrats en la comarca?. què hi ha de l'eficiència energètica i de l'emissió de CO2?. En qualsevol cas cal caminar per aqueixa via, almenys a mi m'agrada.

    ResponElimina
  2. La natura som totsdijous, de maig 31, 2012

    Bon acte reflexiu per a que reflexionem sobre el mediambient. La natura som tots

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal