El diumenge 13 les trobades d'Escola Valenciana aconseguiren més de 50.000 persones a València recolzant el "Si al valencià, no a les retallades" El diumenge 13 les trobades d'Escola Valenciana aconseguiren més de 50.000 persones a València recolzant el "Si al valencià, no a les retallades"
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El diumenge 13 les trobades d'Escola Valenciana aconseguiren més de 50.000 persones a València recolzant el "Si al valencià, no a les retallades"

A l'acte han assistit, entre altres, representants dels tres partits de l'oposició en les Corts --PSPV, Compromís i EUPV, la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez; el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer, i el subdirector general de Qualitat Educativa de la Generalitat, Manuel Tomás.

El nombre d'assistents va aconseguir la ja ben greixada organizació que, any rere any, mostra Escola Valenciana. L'acte va acabar en l'Albereda i allí es va celebrar, amb pares, xiquets i professors un gran acte festiu en què el gran dia d'estiu (més de 34 graus al sol) va ser protagonista.

Els representants d'Escola Valenciana van insistir en el fet que el més recomanable per als pares és incriure als seus fills en la línia en valencià i recomanaven fer-ho enguany.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal