Crisi o Estafa? xerrada-col·loqui a L'Eliana Crisi o Estafa? xerrada-col·loqui a L'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Crisi o Estafa? xerrada-col·loqui a L'Eliana

Els Verds de L'Eliana ens informen que per al proper dimarts dia 27 de març han organitzat la xerrada-col·loqui "Crisi o Estafa?" a la sala de conferencies del Centre Socio Cultural L'Eliana.

Davant tot el que ens presenten com única alternativa a la crisi us convoquem per informar-nos de primera ma, amb dos homes de relevància reconeguda en el món polític i sindical del País Valencià:

MANOLO PICÓ, SECRETARI DE RELACIONS INSTITUCIONALS I CULTURA. CCOO PV, entre altres ocupacions ha sigut Secretari General de la Federació d'Ensenyament de CCOO PV, Membre dels Consells Socials de la Universitat de València Estudi General i de la Universitat Politècnica, Membre del Consell econòmic i social de la Comunitat Valenciana.

JOAN FRANCESC PERIS, PORTAVEU D’ELS VERDS DEL PAÍS VALENCIA
Professor d’Institut, ha sigut Diputat a les Corts Valencines en la legislatura 1999-2003 I Regidor de Cultura i Med i ambient de l'Ajutament de Gandia durant 12 anys ( tres legislatures)

29M VERDS I REBELS
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal