Una manifestació estudiantil contra les retallades i en defensa de l'ensenyament públic ha tingut el centre de València convuls tot el matí Una manifestació estudiantil contra les retallades i en defensa de l'ensenyament públic ha tingut el centre de València convuls tot el matí
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una manifestació estudiantil contra les retallades i en defensa de l'ensenyament públic ha tingut el centre de València convuls tot el matí

Huit estudiants continuaven detinguts aquesta vesprada per una intervenció qualificada per molts grups com a exagerada i innecessària.

Els estudiants han eixit al carrer i s'han manifestat en defensa de l'ensenyament públic, contra les retallades del Consell. Els estudiants, han reunit un nodrit grup que han recorregut els carrers del centre, des de la Plaça de la Verge fins a Colón i Xátiva. Els estudiants d'una forma molt determinant han defensat els principis sobre els quals han estudiat, els principis del públic en l'ensenyament.
Pel seu costat la Delegació del Govern que ocupa l'anterior portaveu de Camps, Paula Sanchez de León ha sigut incapaç de mantenir la calma necessària i ha entrat en provocacions, i fins i tot ha realitzat provocacions impròpies d'una professional que té al seu comandament el cos de Policia Nacional.

En la baralla descompensada que han mantingut els estudiants amb un enorme desplegament policial, inusual per a aquests casos, han resultat detinguts diversos estudiants, alguns d'ells encara estaven en Comissària a les 20 hores d'aquesta vesprada, la qual cosa al seu torn ha provocat noves concentracions d'estudiants davant la Comissària.

La crisi, els atacs desmesurats a la qualitat de l'ensenyament, els fastos mantinguts com la Formula 1, que segueix malgrat les retallades als quals ens sotmeten als ciutadans, fan que la ciutadania i, els joves són els que ahir van prendre el testimoni eixint al carrer continuadamente.

Els qui dirigeixen als cossos de seguretat haurien d'ajustar la seua actuació més en aquests fets i frenar les actituds repressives perquè sí. El dret de manifestació és el principal element que han de custodiar els cossos de seguretat i evitar que la seua actitud incremente el malestar dels ja afectats i desesperançats ciutadans, encara que aquests siguen joves estudiants.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. Avui la cosa ha seguit i als xavals se'ls han unit pares i professors. La policia ha fet un desplegament novament exagerat. La Delegada del Govern, pot ser que no siga la persona capacitada per a portar aqueixa Delegació. O simplement s'està intentat donar sensació de desastre.

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal