Projecte cultural per a tots els divendres a l'Eliana . Els divendres amb C de Cultura - Projecte cultural per a tots els divendres a l'Eliana . Els divendres amb C de Cultura -
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Projecte cultural per a tots els divendres a l'Eliana . Els divendres amb C de Cultura -

Així denomina a aquest projecte la regidoria de l'Eliana que dirigeix José Lorente , seran els divendres culturals amb C, un projecte obert a la participació dels veïns i veïnes amb les aportacions d'aquests que s'inicia el 20 de gener.

El regidor de l'Eliana té preparat un programa d'activitats culturals específiques per als divendres d'aqueix municipi i com ell mateix diu: "a partir d'ara escriurem els divendres amb C' de cultura i per a això necessitem la vostra col·laboració. Les portes de la nostra Regidoria sempre estan obertes."

Amb aqueixa pretensió comença el divendres 20 de gener, amb una primera iniciativa l'objecte de la qual, com promet que siguen totes les altres, és la participació. Amb açò el divendres 20 de gener l'Eliana tindrà una taula redona i una participació pública, d'entrada lliure, el tema de la qual és:

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “COLONIALISMOS DEL SEGLE XXI: NEGOCIS EXTRACTIUS I DEFENSA DEL TERRITORI A AMÈRICA LLATINA”

Autors: Alberto Acosta, Eduardo Gudynas, François Houtart, Henry Ramírez Soler, Joan Martínez Alier, Luis Macas i Emma Siliprandi.

La demanda insaciable d'extracció de matèries primeres per part dels països del Nord tradicional, així com dels anomenats països emergents i les elits consumidores del "Sud", és un lucratiu negoci que no s'ha detingut, tot al contrari, amb la crisi econòmica global. Hi ha una carrera desenfrenada per l'acaparament de terres i recursos de qualsevol tipus, l'escassetat dels quals no fa sinó augmentar l'avidesa dels mercats. No hi ha plans per al futur. La publicació que et presentem ve a ser una part del projecte en què Entrepueblos participa, junt amb altres organitzacions de cooperació internacional, llauradores, ecologistes, feministes, que plantegen la necessitat la responsabilitat social i ambiental, de l'equitat i de la fi de l'imperi de l'ànim de lucre com a mesura de totes les coses.

Activitat organitzada per la O.N.G. Entrepobles
Intervenen: Magdalena Beramendi (coordinadora del llibre) i Jose A. Antón (equip d'Educació Emancipatòria d'Entrepobles)

A continuació es projectarà la pel·lícula

LA MISSIÓ – Gran Bretanya. 1986. Aventures. Color.
Robert de Niro, Jeremy Irons, Liam Neeson.- D.: Roland Joffé.
Un traficant d'indígenes es penedix dels seus actes i acompanya un missioner a l'interior de la selva. 125 min.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal