Novament ix el periòdic informatiu municipal de l'Eliana amb una renovada imatge Novament ix el periòdic informatiu municipal de l'Eliana amb una renovada imatge
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Novament ix el periòdic informatiu municipal de l'Eliana amb una renovada imatge

Torna al carrer el periòdic informatiu del govern municipal de l'Eliana (PIM). Ix en la seua primera edició de la legislatura, però amb el numero 63 que es el que li correspon per la seua cronologia.

El periòdic Ix al carrer en una aposta per portar a la ciutadania les propostes i treballs que se estan portant endavant des-de l'Eliana i que mostren per tant, la gestió del equip de govern.

El periòdic fuig de les confrontacions partidàries i de fer propaganda de sigles del equip de govern, lo que s'agraïx per els ciutadans, evitant d'eixa forma convertir-se en una eina al servei de la propaganda institucional.

No obstant, es troba a faltar referencia en el periòdic a les propostes dels agents polítics del poble, tant del equip de govern, como de l'oposició. Les propostes dels agents polítics, no necessàriament tendrien que conduir a l enfrontament i la crítica sempre, per tal cosa cabria fer us d'algun dels fulls per a servir d'expressió institucional del grups que els ciutadans voten normalment a l'Eliana.

Amb la nova imatge, mes moderna i que aposta per eixir en cada una de les estacions del any i algunes dates d'interés per a l'Eliana. Es pot veure una aposta per la nova tecnologia i les noves formes de fer premsa.

Pots llegir-ho punxant ací i en la imatge


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal