Diumenge 8 de Gener. Mercat de la barata a L'Eliana Diumenge 8 de Gener. Mercat de la barata a L'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diumenge 8 de Gener. Mercat de la barata a L'Eliana

Organitzat per l'Assemblea 15M de L'Eliana, es celebrarà el proper diumenge 8 de gener al Parc de La Pinada, el Mercat de la barata (trueque en castellà), una fantàstica iniciativa d'aquest col·lectiu d'indignats.

Els mercats de la barata son pràctiques que han existit des de sempre, remuntant-se quasi als principis de la humanitat, i històricament està basada en els excedents, quan una societat tenia excedents que no consumia els canviava per allò que no tenia i necessitava. Eixes varen ser les primeres formes de comerç, els naixements dels mercats. Actualment els mercats de barata continuen coexistint a moltes societats indígenes i també apareix quan n'hi han greus situacions de crisi econòmica, no fa massa anys a l'Argentina van ser creades més de 6000 entitats d'intercanvi a causa de la inflació patida.

A aquestes festes tothom podem tenir un regal de nou, tan sol es tracta d'intercanviar allò que ens sobra o que ja no necessitem per el que altre tampoc no necessita, a diferencia d'una compravenda en aquest sistema no valen els diners per a la transacció.

Mercat de barata l'Eliana

Data: diumenge 8 de gener
Lloc: Passeig Secondo Baldín (Parc de la Pinada)
Destinataris: totes les persones interessades i, sobretot, els xiquets i xiquetes que vulguen bescanviar joguets, els quals tindran preferència per participar.

Activitats i programació:
• 10.30 Muntatge d'estands.
• 11.00 Inici mercat.
• 11.30 Tallers (fabricació de joguets, pinta-cares, ...).
• 12.00 Xerrada informativa sobre el Banc d'Intercanvi.
• 14.00 Clausura.

M'ho canvies?

El millor propòsit per al 2012: canviar! Senzillament canviar allò que tens però no utilitzes, per allò que vols utilitzar però no tens. Acosta't i canvia els joguets que ja no fas servir, el llibre que has llegit, els cd's que no escoltes... tot això pot tenir interès i ser nou per a algú. Esta és una trobada per intercanviar, reutilitzar i aprendre que la vida de les coses que comprem, pot tornar a començar a les mans d'una altra persona.

Què es pot dur?

Joguets, llibres, pel·lícules, còmics, articles de regal, plantes, ... en principi, qualsevol objecte és susceptible d'intercanviar, sempre i quan estiga en bones condicions d'ús i no siga excessivament voluminós.
Inscripcions:

Formulari d'inscripció.
PLACES LIMITADES

ORGANITZA: ASAMBLEA 15M L'ELIANA AJUNTAMENT DE L'ELIANA -- REGIDORIA DE SERVEIS URBANS I SOSTENIBILITAT
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal