En Riba-Roja la presentació dels candidats d'Esquerra Unida -Els Verds va omplir el Centre Social. En Riba-Roja la presentació dels candidats d'Esquerra Unida -Els Verds va omplir el Centre Social.
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En Riba-Roja la presentació dels candidats d'Esquerra Unida -Els Verds va omplir el Centre Social.

l'Acte va esser el dissabte 5 de novembre pasat.

Amb un discurs marcant l'ecologisme del que fa gala la coalició i que va deixar ben palesa la presència de Pura Peris representant dels Verds; la candidata va afegir sempre al seu discurs un toc de "tendresa" perquè com diu es tracta de relacions humanes. Apostant pel tancament de les nuclears obsoletes com Cofrents i la recerca d'alternatives sostenibles caminant cap a la sostenibilitat en l'economia. Pura Peris va deixar ben clar que la formació d'una Coalició d'aquest tipus per a tot l'Estat havia sigut forjada durant l'últim any i que el programa reflectia totes les propostes verdes i ecologistes de la formació.

La participació de Tanit Arastey i Roglá va suposar un revulsiu a l'acte, amb una intervenció que va arrancar molts aplaudiments per la seua marcada rebel·lia des de la joventut de la conferenciant, una actitud rebel que li permet entrar i estar al costat del 15M amb tota claredat, però amb respostes també clares a tots els problemes actuals. Un discurs refrescant que va repassar d'una forma no "ortodoxa" els estaments de la societat que són la base del moviment 15M, i que al mateix temps va ancorar en la seua clara pertenencia a una classe, la dels menys afavorits i a una proposta ideològica que es troba, segons ella, en Esquerra Unida -Els Verds.

José Lorente, regidor a l'Eliana, es va remetre a la seua àrea d'ocupació i en ella va demostrar que les desigualtats existents en el nostre Pais són de les més sagnants de tota Europa. Pel que va seguir denunciant que el PP que diu ser el que resoldrà l'ocupació, ha començat llevant 70.000.000 d'euros, precisament en partides que tenen a veure amb l'ocupació. I açò ho va unir amb les propostes d'ocupació fetes a l'Eliana i rebutjades pel PP de Fabra recentment.

Finalment el cap de llista Ricardo Sixto sense pujar el to al dels mítings de campanya, sinó en un punt de conversa amb els presents, doná un repàs a les propostes d'EUPV-Els Verds que passaven, segons va dir, des de les propostes per la seua pertinença a la classe treballadora amb "les destinades a solucionar la desocupació, dintre d' un projecte federal com el d'Esquerra Unida-Els Verds fins a les ja clàssiques del nacionalisme valencià, incloent tot el projecte ecologista que aporten Els Verds".

Ricardo Sixto va insistir que la participació i el vot a l'esquerra real són la única forma de fer presents i representar les necessitats de les classes menys afavorides de les quals es va manifestar voler ser representant- treballadors, autònoms i petits empresaris incluits. Amb claredat va reflectir amb el seu discurs que la famosa classe política que diu el 15M que no els representa, no té res a veure amb la seua coalició. EUPV-Els Verds de la que diu no és una classe política amb el caire que vol dir el 15M peque els seus representants polítics són només la veu dels seus votants.

Al final de la seua intervenció va fer una crida a la participació i al vot de tots, advertint que cap vot nul o en blanc es valid per a parar a la dreta, ni tan sóls si anaren el 80% a fer vot nul, significaria res, perquè el 20% restant es distribuiria els Diputats sense que la legitimitat fora afectada.

El públic participá després amb preguntes i opinions que van arredonir l'acte.

blogspot visitor counter
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal