Colinas i l'Associació de Veïns Colinas i l'Associació de Veïns
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Colinas i l'Associació de Veïns

De vegades la indignació pública dels veïns fa que les situacions canvien. El problema absurd que ha creat l'Ajuntament de Sant Antoni amb la recollida dels residus de poda pareix que pot arribar a la fi en pocs dies.

La denuncia presentada pel president de l'A VV de Colinas i les posteriors gestions davant l'alcalde pareix que estan donant un fruit. Tal com s'explica a la web de l'Associació, amb conversació mantinguda amb el Sr. Cañizares, este li ha donat explicacions de perquè s'ha creat aquest problema i prometent que s'anaven a posar els medis per a la seua solució. Veritat o no, això no ho sabem, el que és ben cert és que a Colinas s'ha començat a retirar les bosses i garbes que omplen tots els carrers, segons el propi president de la Associació ratifica. Suposem que eixa retirada continuara estenent-se a tot el municipi.

L'Associació de Veïns de Colinas i el seu president al cap, s'ha distingit aquestos darrers anys per una postura molt critica amb els problemes més greus que han pogut afectar al benestar i bon desenvolupaments de la ciutadania del poble de Sant Antoni. En alguns casos, podem constatar, que l'Ajuntament ha tingut que reconsiderar la situació fent marxa enrere.

És cert que eixa associació, la més veterana del municipi, te molts anys de brega amb el consistori i que moltes de les seues històriques victòries han marcat al barri de Colinas.

blogspot visitor counter
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal