Ricardo Sixto cap de llista de Esquerra Unida-Els Verds es reuneix a la comarca amb regidors i afiliats Ricardo Sixto cap de llista de Esquerra Unida-Els Verds es reuneix a la comarca amb regidors i afiliats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ricardo Sixto cap de llista de Esquerra Unida-Els Verds es reuneix a la comarca amb regidors i afiliats

S'està informat estos dies per diferents medis de comunicació de les reunions mantingudes per Ricardo Sixto la setmana passada, com a cap de llista d'Esquerra Unida-Els Verds a les eleccións del 20N amb els diferents afiliats y regidors de Esquerra Unida a la comarca i de les declaracions fetes acompanyat del Regidor de Cultura de l'Ajuntament de l'Eliana José Lorente, fruit d'eixes reunións.

Ricardo Sixto explicà als medis, les línies fonamentals del seu grup per a les eleccions del 20N, basades en tres punts fonamentals que pretenen solucions a les carències que estem patint els ciutadans en aspectes socials, econòmics i polítics.

A l'aspecte econòmic, Esquerra Unida-Els Verds pretén recuperar la capacitat financera del Estat i totes les administracions, ajustant els impostos a les classes mes econòmicament situades e incrementant la lluita front al frau fiscal.

Per tant aposta,: "utilitzant criteris ecològics i sostenibles, per recuperar i donar suport al teixit social, econòmic i als treballadors que se troben a l'atur dirigint-los a iniciatives de restauració de edificis públics, històrics i culturals. Així mateix recuperar l'agricultura de la comarca que es troba en situació d'abandó, precisament per la vinguda al seu moment de la massiva construcció a la comarca".

Aprofundir projectes socials que suposen la base també de l'estat del Benestar, la llei de la dependència, garantir els mínims recursos a qui els necessiten, l'educació com a pilar fonamental del futur i recolzament de la llengua dels valencians.

En l'aspecte politic e institucional Ricardo Sixto reclamá una nova financiació del estat al País Valenciá, peró denuncia la posició victimista del PP de la Generalitat, que després de gestionar i malbaratar la nostra economia es plora a l'Estat.

En apostes concretes per a la comarca, Sixto també va recórrer els punts mes reclamats pel ciutadans de Camp de Túria, l'Hospital de Lliria, el transport públic - el metro fonamentalment- La gestió dels residus amb els problemes de la planta de reciclatge de Lliria i la gran cantitat de cases buides que es poden trobar a la comarca per l'excess dels PAIS urbanístics a quasi tots els municipis.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal