La Pobla es troba en festes del 6 al 8 d'octubre La Pobla es troba en festes del 6 al 8 d'octubre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla es troba en festes del 6 al 8 d'octubre

L' Ajuntament de la Pobla deVallbona publica el començament de les Festes del Rosari; durant

La Pobla de Vallbona està a punt de viure dies especials. Demà arranquen les festes patronals que es realitzen en honor a la Mare de Déu del Rosari. Durant el dimecres, dijous i divendres es viuran amb fervor i intensitat estos actes festius, que tindran la seua continuïtat al llarg del cap de setmana, amb la culminació dels actes del diumenge 9 d'octubre, festa de la Comunitat Valenciana.

Els festejos estan organitzats enguany per la clavaria de la Tercera Caseta, que ha treballat conjuntament amb la regidoria de festes i el regidor José María Romero, i amb l'alcaldessa Mari Carmen Contelles.

D'esta manera, demà a les 7 de la vesprada es realitzarà un passacarrer a càrrec de la Banda de Música, i ja a les 10 de la nit es produirà el solemne trasllat de la patrona en processó des de l'ermita del Mas de Tous fins a l'església parroquial, amb la tradicional ‘escampà de murta' i acompanyats de ‘Tabalet i Dolçaina'.

El dijous 6 d'octubre, els actes centrals serán el passacarrer i arreplega del ‘Clavari Major' Teresa García a les 10 del matí, santa missa en honor a la Santíssima Trinidad a les 12, i la mascletà a les 14 hores. Per la vesprada, solemne processó a les 20 hores i castell de focs artificials.

La imatge de la Mare de Déu del Rosari és traslladada a continuació a casa del ‘Clavari Major', on passa la nit, i ja el divendres 7 d'octubre a les 10 del matí es procedirà a traslladar la imatge des de la casa del ‘Clavari Major' a l'església parroquial, per a assistir a una missa concelebrada. A les 14:30 hores se celebrarà una altra ‘mascletà' i a la vesprada, processó i castell de focs artificials.

Finalment, el dissabte se celebrarà la festa de paelles i a la vesprada la tradicional ‘cohetà'. Durant tot el cap de setmana hi haurà jocs per als més menuts."
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal