L'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació Nosaltres també fan un cicle de xerrades sobre discapacitat intel.lectual L'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació Nosaltres també fan un cicle de xerrades sobre discapacitat intel.lectual
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació Nosaltres també fan un cicle de xerrades sobre discapacitat intel.lectual

El motiu es que l'associació “Nosaltres també” estrena a finals d’octubre en L’Eliana el seu Programa de formació per a les famílies de persones amb discapacitat intel.lectual.

Les xerrades tindrán lloc el 26 d'octubre, el 2 de novembre i el 9 de novembre al Centre de Voluntariat-Casa de l'Estació a l'eliana (a la foto)

“Nosaltres també”, associació sense ànim de lucre amb seu al Centre municipal de Recursos del Voluntariat de L’Eliana, té com a principal objectiu treballar per a l’atenció, el desenvolupament personal i la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel.lectual i ho fa des de la col.laboració amb l’ Ajuntament de L’Eliana per entendre què, com a institució més pròxima al ciutadà que és, ningú millor que ella per conéixer i comprendre les necessitats d’este col.lectiu i per a aportar també les millors solucions per a la seua atenció i integració.

Dirigeixen el seu treball a la sensibilització de l’opinió pública i de les institucions sobre les necessitats de les persones amb discapacitat intel.lectual, procurant la col.laboració ciutadana voluntària i el desenvolupament de programes d’atenció i integració social i laboral d’ estes persones.

Per a això, NOSALTRES TAMBÉ ha preparat, en col.laboració amb l’ Ajuntament de l’Eliana, un cicle de xerrades sobre temes d’ interés per a famílies i tutors de persones amb discapacitat que es celebraran a les 19:00h. en el Centre de Voluntariat-Casa de L’Estació de L’Eliana C/Pare Damià sn (junt edifici estació Metro)

Les tres primeres sessions d’este programa seran les següents:

- 26 d’octubre 2011: “Pàtria potestat i incapacitació legal” Per D. Juan Carlos Nohales (advocat de la fundació AIXEC)
- 2 de novembre 2011: “Tutel.la i guarda de persones amb discapacitat”. Per D.Juan Carlos Nohales (advocat de la fundació AIXEC)
- 9 de novembre 2011: “Discapacitat i dependència”. Per Da. Conxa Castellón (Treballadora social de l’Ajuntament de l’Eliana)
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal