El 9 d'Octubre, Diada Nacional del Poble Valencià als municipis de Sant Antoni, L'Eliana i La Pobla El 9 d'Octubre, Diada Nacional del Poble Valencià als municipis de Sant Antoni, L'Eliana i La Pobla
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 9 d'Octubre, Diada Nacional del Poble Valencià als municipis de Sant Antoni, L'Eliana i La Pobla

En cap dels municipis de Sant Antoni, L'Eliana o La Pobla, n'hi haurà, al menys no oficialment per ara, recepció ni acte institucional convocat pels seus consistoris, però si que s'han preparat algunes activitats lúdiques per fer participar d'alguna manera als seus veïns.


A l'Eliana:

L'Eliana repetirà el seu tradicional Ciclopasseig, i van XXIV edicions amb esta, per a tots aquells que vulguen formar part d'aquesta divertida activitat, els dorsals es podran arreplegar a la Plaça d'Europa, a partir de 10 del matí, per adquirir el dorsal serà imprescindible dur la bicicleta. També es repartiran obsequis als participants en el moment de l'eixida, que tindrà lloc en la mateixa plaça a les 12 del migdia.

Una vegada acabat el recorregut del Ciclopasseig, aproximadament d'uns 9 quilòmetres, tindrà lloc un sorteig de regals. llegir nota afegida al final.



A la Pobla:

La Pobla també celebrarà un altre Ciclopasseig, la seua X Festa de la bicicleta.

Dia de la Mobilitat Sostenible a La Pobla de Vallbona, diumenge 9 d'Octubre de 2011 passeig ciclista per la localitat.
Mercat municipal, inscripcions a partir de les 9:00 hores, eixida a les 11:30 hores


A Sant Antoni:

A Sant Antoni la festa serà en castellà. Aquest municipi continua perdent, any rere any,molt bones ocasions de fer algun acte en la nostra llengua, cap esforç fa en aquest sentit, el seu Consistori, que encara te l'única toponímia de Benagéber. El valencià és una llengua estranya per al seu Ajuntament.

Els actes a cel.lebrar van a ser:

Diada del 9 d'Octubre

Para celebrar el 9 d' Octubre 2011, desde la Concejalía de Cultura, se han programado varios talleres dirigidos a niños y niñas:

CONVIÉRTETE EN JAUME I. Los más pequeños podrán diseñar, recortar y decorar coronas, espadas, escudos, armaduras...etc para disfrazarse y convertirse en un caballero medieval.

HAZ TU PROPIA MOCAORÀ. Podremos pintar y decorar nuestro pañuelo para regalar la mocadorà y meter las pequeñas frutas y hortalizas de mazapán típicas de este día.

Dichos talleres, se llevarán a cabo en la Casa de la Juventud, el domingo 9 d'Octubre a las 18:00 horas

Pásate y disfruta con nosotros!!!!

Concejalía de Cultura y Juventud.
9 d´Octubre

. Nota redacció afegida
L'Ajuntament de l'Eliana comunica que àmplia el programa del 9 d'octubre conformant una oferta culturalment més àmplia i incloent la típica fireta del 9 d'octubre.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal