el 15M convoca per al 15O baix el lema "Ha arribat el moment d'unir-nos tots en una protesta no violenta a escala global” el 15M convoca per al 15O baix el lema "Ha arribat el moment d'unir-nos tots en una protesta no violenta a escala global”
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

el 15M convoca per al 15O baix el lema "Ha arribat el moment d'unir-nos tots en una protesta no violenta a escala global”

A València será a les 18 hores a Sant Agustí el 15 d'octubre 2011

"Ciutadans i ciutadanes de tot el món eixirem al carrer per mostrar la indignació per la pèrdua dels nostres drets a mans de l’aliança entre les grans corporacions i la classe política. Des de Democràcia Real Ja vos convidem a participar en aquesta acció pacífica de protesta internacional, sumant-vos a la nostra convocatòria o realitzant les vostres pròpies convocatòries per a la data. Ha arribat el moment d’alçar la veu. El nostre futur està en joc, i res pot retenir la força de milions de persones quan s’uneixen amb un propòsit comú.

Democràcia Real Ja és una plataforma de coordinació de grups pro-mobilització ciutadana que es va originar a Espanya. Sota el lema "No som mercaderia en mans de polítics i banquers", milers de persones vam sortir al carrer el 15 de maig per exigir una democràcia més participativa, oposar-nos a la corrupció del sistema polític i mostrar el nostre rebuig a les retallades socials que es ens imposaven. Després de l’èxit d’aquesta primera manifestació, van sorgir diversos moviments i es van muntar acampades en places de tot el país, semblants a la primera ocupació de la Plaça Tahrir al Caire. Aquestes van donar lloc a assemblees populars, on els ciutadans desenvolupen els seus objectius mitjançant un procés de decisió inclusiu i horitzontal. El moviment 15M de seguida va traspassar fronteres i va encoratjar accions en nombroses ciutats del món, entre elles una multitudinària manifestació contra el Pacte de l’Euro el passat 19 de juny.

Sota la pressió del poder financer, els nostres governants treballen pel benefici d’uns pocs, sense que els importe el cost social, humà o mediambiental que això puga generar. Promovent guerres amb finalitats econòmiques i portant a la misèria a pobles sencers, les classes dirigents ens despullen del nostre dret a una societat lliure i justa.

Per això u vos convidem a unir-vos a aquesta lluita pacífica, difonent el missatge de que junts som capaços de canviar aquesta intolerable situació. Prenguem els carrers el 15 d’octubre. És hora que se’ns escolte. ¡Units farem sentir les nostres veus!"


A Madrid les marxes començaran a partir de les 12 del migdia, en aqueix moment una marea de gent partirà des dels diferents barris de la capita lper a trobar-se a les 18.00 hores en Cibeles. La concentració en la plaça s'estendrà fins a les 19:30, moment en el qual es partirà cap a So.

A les 20:30 es duran a terme conferències amb diverses ciutats a Austràlia, Nova Zelanda, Àsia i Europa, que també s'estiguen manifestant. Una hora i mitja després, a les 22:00 hores està programada una nova Assemblea en la qual es tractarà el tema de Com segueix el 15M després del 15O?, per a donar pas més tard a reunions de diferents grups de treball.

Ja a la nit, es produirà una nova Assemblea General en les quals es posen en comú les impressions a les quals s'han arribat en els diferents grups. En finalitzar l'Assemblea, des de la plaça de Sol es tornarà a contactar amb ciutats d'Estats Units, América Latina…

No hi ha una hora prevista per a abandonar la plaça ja que des del moviment asseguren que els actes es perllongaran “durant tota la nit”. No obstant açò, asseguren que no esperen que es produïsquen incidents amb Delegació de Govern: “No té perquè haver-hi cap problema amb aquesta acció. La condició absoluta per als participants és que estan en un acte pacífic”, afirma Manolo, del grup de treball d'Economia.

Així mateix des de les assemblees de les universitats públiques madrilenyes s'han organitzat per a aquests dies tancaments, acampades, actes, debats i jornades de treball per a mostrar el suport de la comunitat universitària a la mobilització global del 15 d'octubre. A més, per a les persones que no vagen al costat dels seus barris, en la manifestació del 15 d'Octubre, les assemblees de les universitats públiques des d'Atocha a les 17.00.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal