Octubre temps de cine a l'Eliana Octubre temps de cine a l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Octubre temps de cine a l'Eliana

L'Associació d'amics del Cine Classic, que treballa al voltant de la regidoria de cultura de l'Eliana, anuncia la nova temporada


La nova temporada de projeccions de l'Associació d'Amics del Cine Clàssic comença a l'octubre i inclou un canvi d'horari que s'ha efectuat atenent els suggeriments dels espectadors. A partir d'ara les projeccions seran els diumenges a la vesprada, a les 18 h., en la Sala de Conferències del Centre Sociocultural. El primer cicle, després del parèntesi de la Terrassa d'Estiu, estarà dedicat a l'actual comèdia europea, amb quatre pel·lícules procedents d'altres tants països.

A la zona d'Ocí Cultural de Crónica pots seguir els detalls i la resta del magazine cultural

Diumenge 2 d'octubre
TAMARA DREWE (Tamara Drewe) – Gran Bretanya. 2010. Comèdia. Color.
Gemma Aterton, Luke Evans, Dominic Cooper.- D.: Stephen Frears.
Una jove periodista d'una bellesa explosiva torna al seu poble natal per a posar en venda una casa familiar. A.: Posy Simmonds. G.: Moira Buffini. F.: Ben Davis. M.: Alexandre Desplat. 109 min.

Domingo 9 d'octubre
SOUL KITCHEN (Soul Kitchen) – Alemanya. 2009. Comèdia. Color.
Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu, Anna Bederke.- D.: Faith Akin.
L'amo d'un restaurant en hores baixes ha d'enfrontar-se a uns especuladors immobiliaris que pretenen derrocar el seu negoci per a construir un edifici de vivendes. G.: Faith Akin i Adam Bousdoukos. F.: Rainer Klausmann. M.: diversos. 100 min.

Domingo 23 d'octubre
TINC ALGUNA COSA QUE DIR-VOS (Mine vaganti) – Itàlia. 2010. Comèdia. Color.
Riccardo Scamarcio, Nicole Grimaudo, Alessandro Preziosi.- D.: Ferzan Ozpetek.
Un jove aspirant a escriptor, que desitja revelar als seus pares que és gai, torna al seu poble per a participar en una important dinar familiar. G.: Ferzan Ozpetek i Ivan Cotroneo. F.: Maurizio Calvesi. M.: Pasquale Catalano. 132 min.

Domingo 30 d'octubre
LES MEUES VESPRADES AMB MARGUERITTE (La tête en friche) – França. 2010. Comèdia. Color.
Gerard Depardieu, Gisèle Casadesus, Patrick Bouchitey.- D.: Jean Becker.
Un home poc il·lustrat coneix per atzar a una anciana molt culta que li fa descobrir l'univers dels llibres i les paraules. G.: Jean Becker i Jean Loup Dabadie. F.: Arthur Cloquet. M.: Laurent Voulzy. 92 min.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal