La Pobla de Vallbona entre els municipis en què més baixa el preu de l'habitatge de segona mà La Pobla de Vallbona entre els municipis en què més baixa el preu de l'habitatge de segona mà
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona entre els municipis en què més baixa el preu de l'habitatge de segona mà

contra Bétera se situa entre els quals més han baixat en tot el Pais Valencià.



La Pobla de Vallbona baixa el preu dels seus habitatges en un 3,9 % aconseguint un preu d'1.445 euros per metre quadrat. Aquesta baixada contrasta amb la de Bétera que ha suposat una baixada del 2,0 %, situant-se encara per sobre de La Pobla amb 1.660 euros el metre quadrat.



Les dades oferides per fotocasa, vénen a demostrar que encara està baixant l'habitatge de segona mà en tot l'estat, fent-ho en el Pais Valencià també, amb una mitjana de reducció del 0,1 % i un valor de metre quadrat 1.725 euros metre quadrat.



L'informe té importància perquè ha sigut utilitzat pel Fons Monetari Internacional en la seua darrera informaciò sobre el preu de l'habitatge a Espanya. En l'informe no hi ha dades, ni de L'Eliana, ni de Sant Antonio de Benaixeve.



Aquest valor es troba un 20,1 per cent per sota de la mitjana nacional que a l'agost és de 2.160 euros. Així mateix, quant al rànquing de comunitats amb el preu de l'habitatge més alt a l'agost, la Comunitat ocupa la quarta posició i solament la superen regions més econòmiques com Extremadura, Castella-la Manxa i Murcia.



Per la seua banda, la Comunitat va registrar el seu màxim històric en el preu de l'habitatge a l'abril de 2007, data en la qual va aconseguir un valor de 2.430 euros el metre quadrat. Des de llavors ha acumulat un descens del 29 per cent.



Per províncies, la d'Alacant registra una caiguda d'un 0,1 per cent respecte al mes anterior i en el cas de Castelló la caiguda és d'un 0,7 per cent. El preu de l'habitatge en aquestes dues províncies se situa en 1.687 euros i 1.626 euros respectivament. València es manté sense variar i situa el preu de l'habitatge de segona mà a l'agost en 1.795 euros el metre quadrat.



Les localitats d'Orpesa (Castelló) i Bétera (València) registren les caigudes més pronunciades amb un 2,0 per cent de descens i situen el preu de l'habitatge de segona mà en 1.921 i 1.660 euros per metre quadrat respectivament.



En el costat oposat, es troba Moncofa (Castelló), que és la població que experimenta la major pujada del preu de l'habitatge, un 3,3 per cent, situant el preu mitjà en 1.762 /m2. Li segueix La Pobla de Vallbona (València) que registra un - 3,9 per cent en el preu de l'habitatge i ho situa en 1.445 /m2.



Quant a les poblacions més cares, Benidorm es manté en la primera posició amb el preu més alt de l'habitatge (2.225 /m2) i registra en aquest mes d'agost una pujada d'un 0,9 per cent. Li segueixen el Campello amb 2.169 /m2 i València cabdal amb 2.122 /m2.



Ambdues ciutats experimenten descensos en aquest últim mes de -0,2 i -0,1 per cent respectivament. Per la seua banda, Ontinyent és la població amb el preu més baix (916 /m2) encara que en aquest mes d'agost el preu de l'habitatge en aquesta localitat puja un 0,4 per cent.



En el cas de valència cabdal, per barris, el del centre registra la major caiguda en el preu de l'habitatge en el mes d'agost, ja que baixa un 2,2 per cent i aconsegueix un valor de 3.210 euros el metre quadrat. En l'altre extrem, el barri de la Font Sant Luis experimenta una pujada d'un 2,1 per cent i situa el preu de l'habitatge en 2.208 euros.



Pla del Remei (mercat Colom) segueix sent el barri amb el preu de l'habitatge més car, 3.830 euros i incrementa el preu un 0,6 per cent en el mes d'agost. Per contra, La Llum és el districte més econòmic de València cabdal amb un valor d'1.557 euros i una pujada mensual d'un 0,9 per cent.



l'imatge es fa gran punxant.

.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal