Jaume Cortina, PSPV de la Pobla, denúncia el retard en la construcció de la amplicació del Centre de Salud de La Pobla Jaume Cortina, PSPV de la Pobla, denúncia el retard en la construcció de la amplicació del Centre de Salud de La Pobla
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jaume Cortina, PSPV de la Pobla, denúncia el retard en la construcció de la amplicació del Centre de Salud de La Pobla

El portaveu del PSPV de la Pobla de Vallbona, Jaume Cortina, ha denunciat la negligència de la Conselleria de Sanitat per a abordar les obres de ampliació, ja licitades del Centre de Salut de La Pobla de Vallbona.

Jaume Cortina denuncia que, malgrat estar rondant els 22.000 habitants en el municipi i el Centre estar dissenyat per a 15.000, malgrat açò, la Generalitat segueix sense començar unes obres que ja van ser licitades i adjudicades.

La desídia a la qual es deu tal situació és, segons Jaume Cortina la contínua "genuflexió" de l'equip de govern de Carmen Contelles davant els seus caps de files de la Generalitat.

El projecte de la Generalitat anunciat suposa una inversió de 491.315 euros que serviran per a construir 3 consultes noves de pediatria, 4 de medicina general i una sala de reunions. L'ampliació prevista se cimentarà damunt de la planta baixa de manera que el centre sanitari passarà a tenir un primer pis per a les noves consultes.

El PSPV pensa que aquest enorme retard “es deu a la mala política econòmica de la Generalitat que dedica tots els seus recursos als grans esdeveniments i actes fastuosos que no serveixen, en absolut per a la creació d'ocupació i riquesa mentre que àrees tan necessàries com la sanitat, l'educació o els serveis socials han patit unes restriccions enormes, en perjudici de les persones més necessitades”.

El grup socialista recorda els enormes problemes que, dia a dia, han d'afrontar els usuaris de l'ambulatori com les llistes d'espera per al metge de capçalera, la falta d'espai en les sales d'atenció primària o els escassos pediatres existents actualment per a atendre a tota la població infantil i la falta d'aquests especialistes a les vesprades i els caps de setmana. A més, les instal·lacions presenten en algunes zones una conservació deficient fruit de la falta absoluta d'inversions.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal