Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

la 29ª Volta a Peu de l'Eliana tot un èxit, José Maria Angel va correr amb la resta de participants

Es va quedar xicotet el Poliesportiu de L'Eliana davant un rècord històric de participants, 2.400 inscrits i tancament d'inscripcions un dia abans.

Cares del satisfacció per part de L'Eliana Running i de l'Ajuntament per la resposta dels participants i el resultat final.

Prova puntuable per al V Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria i La Regió muntanyenca.
A les sis de la vesprada (Potser massa prompte, punt a polir l'any pròxim) van començar les carreres en les categories menors, carreres on va caldre separar els xics de les xiques, com a mesura de seguretat, pel gran nombre d'atletes en les diferents categories, des de Minis a Cadets. Les proves van transcórrer amb gran fluïdesa, el lliurament de premis, va explicar la presència d'Inmaculada Garcia, Regidor d'Esports.

El lliurament de dorsals, es va perllongar fins a quasi l'hora d'eixida de la prova de 8.600 metres, a les 20:45 de la vesprada.

A l'hora exacta i amb gran eficiència per part de Policia Local i Protecció Civil, es va donar l'eixida a més de dues mil corredors i corredores, amb un ambient “Magic”, el tret ho va realitzar la Regidora d'Esports, ja que l'Alcalde de L'Eliana, José María Ángel es trobava al costat dels participants, disposat a gaudir de la seua carrera.
Arturo Pérez Després de l'acte es va rendir un emotiu homenatge a un home bo de l'esport, va estar durant molts anys col·laborant amb la prova i va anar el primer president de l'Associació de Clubs Esportius de L'Eliana. E control informàtic de Cronochip, la qual cosa va facilitar la fluïdesa en l'entrada en meta i l'únic requisit de retornar el xip al lliurament de la samarreta. "Avituallamiento" i soparet a la fresca en el Restaurant del Poliesportiu, amb prou faenes es podia caminar de tanta gent.

El lliurament de premis va comptar amb la presència d'autoritats i la presidenta de L'Eliana Running. .
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal