Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Itineraris de bici i metre, marxes d'estiu - la que es fa pel Parc Natural del Túria la més llarga

Segons la Generalitat, els itineraris de bici i metre proporcionen als usuaris alternatives saludables per al seu temps lliure combinant l'ús de la bicicleta i el transport públic, mentre s'afavoreix el coneixement cultural i paisatgístic de nombroses poblacions.

Els recorreguts han sigut dissenyats per un equip d'experts en cicloturisme després d'un estudi del paisatge, història, tradicions, monuments i trets socioeconòmics de les diferents poblacions a les quals donen servei les línies de Metrovalencia.

Aquestes rutes també poden realitzar-se a peu, sense la necessitat d'agafar el vehicle privat. A més, tots els itineraris tenen en comú que parteixen sempre d'una estació o parada de metro o tramvia i conclouen en una altra diferent.

Les rutes discorren per les comarques de l'Horta, el Camp de Túria, el Camp de Morvedre i la Ribera i entre totes sumisquen més de 400 quilòmetres de recorregut amb diversos graus d'intensitat.

La més curta és l'anomenada "Façana Marítima" que discorre de València a Alboraia amb amb prou faenes 11 quilòmetres, mentre que la més extensa és la del Parc Natural del Turia o la Llíria ibèrica, que arriben als 45 quilòmetres.

Hi ha cinc recorreguts catalogats d'intensitat baixa com el del Jardí del Túria que discorre per la ciutat de València.

FGV permet el transport de bicicletes els diumenges i festius i els dissabtes fins a les 14 hores, mentre que els dies laborables i els dissabtes a partir de les dues de la vesprada només es pot viatjar en els trams exteriors. EFE.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal