El PSPV de la Pobla exigeix el cumpliment de obligacions económiques amb empresaris xicotets. El PSPV de la Pobla exigeix el cumpliment de obligacions económiques amb empresaris xicotets.
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV de la Pobla exigeix el cumpliment de obligacions económiques amb empresaris xicotets.

El PSPV ha criticat en un comunicat la "deficient" gestió de l'alcaldessa, María Carmen Contelles, del PP, i ha demanat la creació d'una comissió formada pels grups municipals i els tècnics per a estudiar la situació dels pagaments pendents, amb la finalitat d'evitar "un perjudici per als xicotets i mitjos empresaris" del municipi.

En total, són 660 factures pendents d'abonar als proveïdors "malgrat que la normativa vigent estableix un màxim de 50 dies com a topall per a satisfer" els deutes a aqueixes empreses, segons el grup socialista, que explica que algunes de les factures pendents es remunten a la fi de l'any passat i unes altres a principis de l'actual.

Entre les factures pendents destaca la reposició de gasolina per un import de 5.400 euros per als vehicles de la policia local, la inspecció d'obres, cotxes oficials i dipòsits de gasoil d'alguns centres educatius, com el centre del Mes de Tous, ha explicat.

El portaveu socialista, Jaume Cortina, ha afirmat que la política "*despilfarradora" de l'equip de govern, basada en la contractació "desmesurada" en personal i en "projectes fastuosos", ha provocat "unes excessives despeses fixes" per als quals no existeixen suficients ingressos ordinaris.
Entre els pagaments pendents es troba també el servei de perruquería de la llar del jubilat (852 euros); compra de bolígrafs, llibretes i material d'oficina (313 euros); un menjar per a la signatura d'un acord protocol·lari (632 euros); productes farmacèutics per a funcionaris (1.100 euros); dolços per a vins d'honor (350 euros); vestuari per a la policia local (2.000 euros); un sac de sal per a les gelades (8 euros); i una burxada d'una roda del cotxe de la brigada d'obres (15 euros).

Com a resposta l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona s'ha vist obligat ha crear un departament de control pressupostari amb l'objectiu de garantir un major control sobre els ingressos i les despeses i dur a terme amb majors garanties els seus objectius d'austeritat per a aquesta legislatura.

D'aquesta manera, la regidoria d'Hisenda es dividirà en dos apartats: hisenda i control pressupostari. El departament de tresoreria també s'ha reestructurat en aquest sentit, amb alguns canvis en l'organigrama per a desenvolupar aquesta nova labor. Així, hi haurà una major supervisió dels comptes, major seguretat perquè es cobren totes i cadascuna de les subvencions que sorgeixen i que es facen efectius els ingressos, etc…
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal